abonneren

LYCOS Nederland lanceert ‘Toons Travel’

LYCOS Nederland lanceert vandaag een nieuw platform: ‘Toons Travel'. In samenwerking met toonstravel.com biedt toonstravel.lycos.nlgebruikers een mogelijkheid unieke reisreportages te tonen, met oude poppen, stripfiguren, knuffelbeesten en andere dierbare speelgoedpersonages uit de kindertijd in de hoofdrol. Op toonstravel.lycos.nlworden de unieke beelden en vakantiereportages vanaf vandaag weergegeven.

‘Toons travel' is ontstaan naar het idee van een groepje vrienden met een passie voor fotografie, verbeelding, reizen en een nadrukkelijke passie voor de vergeten ‘iconen' die juist tijdens de jeugd dierbaar waren. Op toonstravel.lycos.nl wordt het gestimuleerd om deze figuren uit het stof te halen en in te zetten als personages voor reisreportages. Dit om unieke beelden te genereren van de wereld, vanuit een nieuw perspectief.

De regels van het spel zijn gemakkelijk. Iedereen kan foto's inzenden van knuffelbeesten op reis. Fotomontages worden niet geaccepteerd en ook beelden van mensen worden geweigerd. Dit uit respect voor de privacy van de gebruikers.

Voor meer informatie zie: http://toonstravel.lycos.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie