abonneren

LYCOS lanceert nieuwe Web 2.0 diensten

LYCOS heeft Web 2.0 geïmplementeerd in de ontwikkeling van haar nieuwe functionaliteiten. Hierdoor kunnen Internetgebruikers over de hele wereld nieuwe functies ontwikkelen en beschikbaar stellen voor LYCOS gebruikers. Vanaf nu kunnen webhosting klanten meer user-generated tools integreren in hun website. Bovendien kunnen ze de populaire Ajax libraries Mootools en script.aculo.us gebruiken.
Door een email met het ontwikkelde script te versturen naar webhosting-web20@lycos-europe.com worden de Open Source Community ontwikkelingen getoetst. Ze dienen betrouwbaar, vernieuwend en gebruiksvriendelijk te zijn. Na een interne beveiligingscontrole kennen LYCOS ontwikkelaars een gebruiksvriendelijke interface toe, waardoor het programma zonder programmeerkennis kan worden gebruikt. De nieuwe ontwikkeling heeft geleid tot twee nieuwe applicaties: ‘spiegeleffect' en ‘zoom'.

Het ‘spiegeleffect' programma is ontwikkeld door de student Kin-Hang. Het maakt het mogelijk voor gebruikers om simpele productafbeeldingen te versterken, familiefoto's te ontwikkelen en de uitstraling van een website snel en gemakkelijk te verbeteren. De zoomfunctie is door een 24-jarige Hongaar, Janos Pal Toth, ontwikkeld. E-Shop gebruikers kunnen hun producten met nog meer detail afbeelden naar klanten.

De nieuwe applicaties 'spiegeleffect' en ‘zoom' zijn per vandaag beschikbaar voor gebruikers via webhosting.lycos.nl/.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie