abonneren

Lumia 710: Nu ook goedkope Nokia WP7-smartphone

Nokia en Microsoft openen nu de aanval op de markt voor de goedkopere smartphone met de introductie van de Nokia Lumia 710. De eerste Windows Phone 7 smartphone rond de 300 euro.

Het ziet er naar uit dat de Lumia 710 als budget smartphone Nokia’s verleden met Symbian moet doen vergeten. De 710 is een slank kleurig toestel dat consumenten moet verleiden voor deze budget Windows Phone-smartphone te kiezen.

Het toestel levert de sociale media- en internetmogelijkheden van Windows Phone. Er is een 5 MP camera voor het maken en delen van foto’s. Uiteraard is de Nokia 710 ook geschikt voor de vele apps die er ondertussen al voor het WP7-platform verschijnen. Sterk punt voor de kids bijvoorbeeld is Xbox Live-app.

Standaard is er de People Hub voor de sociale interactie, Internet Epxlorer 9 voor het webbrowsen en Nokia Drive voor het navigeren. Nokia Music biedt een gratis streamingdienst voor muziek.

De Nokia 710 is te personaliseren met apart verkrijgbare kleurrijke skins in vijf kleuren. Ook levert Nokia optionele headsets (in- en on-ear).

De Nokia 710 is vanaf januari 2012 verkrijgbaar voor € 319.

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: