abonneren

Logitech Squeezebox nummer 4 en 5

Logitech brengt vandaag de vierde en goedkoopste Squeezebox op de markt, genaamd Squeezebox Radio. Tegelijkertijd kondigt de hardwarefabrikant nummer vijf aan: Squeezebox Touch, die vanaf december beschikbaar is.Na Squeezebox Classic, Duet en Boom is er dan nu Squeezebox Radio en vanaf december Squeezebox Touch. Net als alle voorgangers zijn het muziekspelers die u aansluit op uw wifi-thuisnetwerk, om muziek te streamen via internetradiostations, muziekdiensten of de harde schijf van uw computer.
Nieuw is het aanraakscherm van de Touch en de mogelijkheid om een Flickr-diashow te zien tijdens het afspelen van muziek (Touch en Radio). Bij de Touch is het tevens mogelijk om aanbevelingen voor muziek met andere Facebookers te delen en de online status van vrienden te zien.

Beide modellen hebben een kleurenscherm. Hierop worden onder meer albumafbeeldingen, trackinformatie en gegevens van het gekozen station of nummer weergegeven.

De Squeezebox Radio (€ 179,­-) die qua uiterlijk nog het meest op de Boom lijkt, misstaat niet op het nachtkastje, want een wekker is ingebouwd en de schermhelderheid kan worden aangepast. Eventueel is een hoofdtelefoon aan te sluiten.

De Squeezebox Touch (€ 299,- vanaf december) heeft een design dat nog het meest doet denken aan de Squeezebox Classic. Groot verschil is dat de Touch een 4,3 inch kleurenscherm heeft met aanraakgevoelige bediening.

Zowel de Radio als Touch ontberen een afstandsbediening, maar die is wel apart verkrijgbaar, samen met een batterij voor een winkeladviesprijs van € 49,-.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie