abonneren

Logitech maakt een desktop van notebook

Zojuist zijn we terug van een bezoek aan de persconferentie van Logitech. Wat opvalt, is dat Logitech allerlei accessoires heeft bedacht om het gebruik van een notebook comfortabeler te maken. Maar dat betekent niet per se mobieler, ze zijn vooral voor gebruik in huis bedoeld.Volgens een onderzoek dat Logitech aanhaalde, blijft 70% van de laptops in huis. 20% Neemt een notebook af en toe mee naar de bibliotheek of kroeg, 5% zijn de 'power users' (gamers) en 5% neemt zijn of haar laptop regelmatig mee op reis.

Om langdurig notebookgebruik thuis zo comfortabel mogelijk te maken heeft de hardwarefabrikant allerlei notebookhouders op de markt gebracht waarmee je het scherm op ooghoogte brengt. Gevolg is wel dat je dan een apart toetsenbord nodig hebt om horizontaal te kunnen typen. De meeste modellen zijn al uit (vanaf € 29,99). De nieuwe Alto Cordless (zie foto bovenaan) verschijnt in oktober voor € 120,-.

Dan is er nog de nieuwe AudioHub: een 2.1 speakersysteem voor achter je notebook, waarin drie extra aparte usb-poorten en een subwoofer geïntegreerd zijn (onderste foto). De uitschuifbare speakerset is vanaf begin oktober verkrijgbaar voor een winkeladviesprijs van € 100,-.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: