abonneren

Live Search krijgt achtergrond met klikbare zones

Microsoft heeft een nieuwe functie toegevoegd aan de Live Search-pagina: een achtergrondafbeelding met hotspots waarop u kunt klikken.In vergelijking met andere landen zijn Microsoft's Live-diensten behoorlijk populair. Vandaar dat Nederland vaak in de voorhoede zit bij de introductie van nieuwe diensten. Maar bij de nieuwe functies voor Windows Live Search zijn we voorlopig nog even niet aan de beurt: de nieuwe Live Search-homepagina met klikbare achtergrond is alleen in de VS beschikbaar. Op de achtergrondfoto bevinden zich hotspots waar meer informatie is te vinden wanneer u erop klikt.


Zo zou u bij het zoeken naar informatie over de vakantie een foto van uw bestemming in beeld kunnen krijgen. Op verschillende zondes kunt u klikken om bijvoorbeeld een kaart van Live Search Maps of een lijstje met toeristische bezienswaardigheden te zien. Om te voorkomen dat gebruikers te lang op het laden van de achtergrondfoto moeten wachten zorgt Microsoft ervoor dat de kale zoekpagina eerst wordt getoond. Even later verschijnt de afbeelding met de klikbare zones.

Microsoft is van plan om de nieuwe zoekfunctie op termijn ook in andere landen te introduceren.

Via: MSDN Blogs

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord