abonneren

Live OneCare-abonnementen verlopen spontaan

Gebruikers van Microsfts Windows Live OneCare klagen massaal op de supportforums van de softwaregigant over abonennementen die op willekeurige momenten aflopen. Veel gebruikers vragen zich af of de beëindiging van hun abonnement ook betekent dat ze geen updates voor de beveiligingssoftware meer kunnen downloaden. Zonder regelmatige updatesis de firewall en de antivirusbescherming snel verouderd.

Een moderator op het supportforum nam snel actie en belde techsupport. Die beloofde dat de server met de database met abonnementen en profielen binnen 24 uur weer hersteld zou zijn. Sommige klagers kregen te horen dat Microsoft niet meer kon bevestigen dat hun computers beschermd waren.

Volgens Kapil Rastogi, program-manager bij Microsoft, is de oorzaak een tijdelijke fout in het betalingssysteem die - zoals altijd bij blunders van Microsoft - maar een beperkt aantal abonnees treft. Microsoft werkt samen met de getroffen abonnees aan een goede en snelle oplossing.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord