abonneren

Live Hotmail "Wave 3" heeft instant-messaging

Microsoft is begonnen met de promotie van de "Wave 3"-update voor zijn Windows Live Hotmail-dienst. Met de update krijgt de e-maildienst niet alleen extra functies zoals instant-messaging, maar ook een nieuwe user-interface.De nieuwe versie van Live Hotmailmoet door de aanpassingen meer lijken op Microsofts offline email-applicatie Outlook.De nieuwe user-interface van Live Hotmail lijkt op een combinatie van Hotmail Classic en Hotmail Full. De user-interface toont in een centraal gedeelte de tekst van een e-mailbericht.
Links van dit gedeelte bevindt zich het overzicht van alle e-mails in de inbox. Live Hotmail Weave 3 is tevens 70 procent sneller dan de oude versie, biedt grotere opslagruimt en is beter geïntegreerd met andere Live-diensten zoals Calendar en Messenger.

Microsoft evolueert zijn Live-diensten in "golven". Vorige jaar kwam de kwam de tweede "wave" uit die desktop-achtige functies toevoegde aan Live-diensten als Live Hotmail, Messenger, Search en Photo Gallery. Wave 2 introduceerde tevens de opslagdienst Skydrive. Met Wave 3 moeten de verschillende diensten beter met elkaar geintergreerd worden. Wave 3 introduceert nieuwe diensten als Groups, FrameIt en Windows Live Movie Maker.


Meer informatie: www.windowslive-hotmail.com/ComingSoon/

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie