abonneren

Live Hotmail "Wave 3" heeft instant-messaging

Microsoft is begonnen met de promotie van de "Wave 3"-update voor zijn Windows Live Hotmail-dienst. Met de update krijgt de e-maildienst niet alleen extra functies zoals instant-messaging, maar ook een nieuwe user-interface.De nieuwe versie van Live Hotmailmoet door de aanpassingen meer lijken op Microsofts offline email-applicatie Outlook.De nieuwe user-interface van Live Hotmail lijkt op een combinatie van Hotmail Classic en Hotmail Full. De user-interface toont in een centraal gedeelte de tekst van een e-mailbericht.
Links van dit gedeelte bevindt zich het overzicht van alle e-mails in de inbox. Live Hotmail Weave 3 is tevens 70 procent sneller dan de oude versie, biedt grotere opslagruimt en is beter geïntegreerd met andere Live-diensten zoals Calendar en Messenger.

Microsoft evolueert zijn Live-diensten in "golven". Vorige jaar kwam de kwam de tweede "wave" uit die desktop-achtige functies toevoegde aan Live-diensten als Live Hotmail, Messenger, Search en Photo Gallery. Wave 2 introduceerde tevens de opslagdienst Skydrive. Met Wave 3 moeten de verschillende diensten beter met elkaar geintergreerd worden. Wave 3 introduceert nieuwe diensten als Groups, FrameIt en Windows Live Movie Maker.


Meer informatie: www.windowslive-hotmail.com/ComingSoon/

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord