abonneren

Lite-On 12X blu-ray disc writer

Lite-On speelt in op de langzaam toenemende belangstelling voor blu-ray branders en kondigt een 12X blu-ray disc writer aan. Nu is het mogelijk grote hoeveelheden data wegschrijven op een 12 voudige snelheid.De BD-writer iHBS212 is geschikt voor het schijven en afspelen van de meest gangbare optische media-formaten zoals blu-ray, dvd en cd.
Enkellaags blu-ray schrijft de brander op 12x en dubbellaags blu-ray op 8x. Lezen van bd-rom gaat ook op 8x. Enkellaags dvd ± R schijven kunnen op 16x worden geschreven en dubblellaags dvd ± R op 8x. De +rw dvd's gaan ook met 8x en dvd-rw op 6x. De drive leest en schrijft cd-r op 48x en cd-rw op 24x. Dit maakt deze iHBS212 tot een snelle universele optische drive. De drive heeft een serial-ata aansluiting voor gebruik in iedere moderne pc. Zelfs LigthScribe is beschikbaar voor het branden van titels op light-scribe discs.

De drive komt in juni beschikbaar voor €165 in de consumentenuitvoering en als iHBS112 voor €149 in bulkuitvoering.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord