abonneren

LinkedIn

LinkedIn is een sociaal netwerk dat zich net als Xing richt op het zakelijke netwerken. De doelgroep van LinkedIn bestaat uit managers en ceo's van grote bedrijven en het is daarom een van demeest exclusieve sociale netwerken. LinkedIn beschermt de privacy van zijn gebruikers goed en buitenstaanders kunnen niet zomaar het profiel van een lid bekijken.

U kunt via LinkedIn gemakkelijk zoeken naar uw huidige en voormalige collega's die ook lid zijn van LinkedIn. Handig is dat u uw Outlook-adresboek kunt synchroniseren met het netwerk. Hierdoor hoeft u niet handmatig alle bekenden uit te nodigen om lid te worden van uw zakelijke netwerk. U ziet op LinkedIn alleen de mensen in uw eigen netwerk en het is dus noodzaak om zelf naar nieuwe contacten op zoek te gaan.

Voor de geavanceerde functies moet u betalen en de gratis versie van de dienst voelt meer aan als een demoversie. LinkedIn is een goed sociaal netwerk als u bezig bent een (internationale) carriere op te bouwen. Het is niet bedoeld om gezellig te kletsen met uw online kennissen. Daarvoor is Hyves beter geschikt.

Website: linkedIn.com
Sterren: 4/5

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Laatste reactie