abonneren

Linda, Youp en Calvijn

Op onze redactie is het een goede traditie: wie weggaat of een jubileum viert krijgt een gepersonaliseerde PCM-cover, met eigen coverteksten en een eigen foto. Mooi ingelijst aan de muur is dat een leuke herinnering aan die fantastische tijd op de redactie. Met de komst van Jilster hoeft u niet meer op een redactie te werken om een mooie cover (met bijbehorend tijdschrift) cadeau te doen.
Iedereen kan voor een bedrag van vanaf 19,55 twee tijdschriften maken van 32 pagina's, bestelt u er 500 dan kosten ze nog maar € 5,40 per nummer.

Jilster maakt niet alleen het tijdschrift; de site biedt ook de online redactieruimte aan zodat u samen met anderen online aan het cadeau kunt werken. Persoonlijker en origineler kunt u niet zijn met een cadeau!

Op onze redactie is het een goede traditie: wie weggaat of een jubileum viert krijgt een gepersonaliseerde PCM-cover, met eigen coverteksten en een eigen foto. Mooi ingelijst aan de muur is dat een leuke herinnering aan die fantastische tijd op de redactie.

http://www.jilster.nl/

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags: