abonneren

LimeWire niet blij met piratenversie

LimeWire waarschuwt op hun website dat ongeautoriseerde applicaties hun naam gebruiken. Ook waarschuwen ze dat het uploaden en downloaden van auteursrechtelijk beschermd materiaal verboden is.Ze melden dat ze gemerkt hebben dat anderen de naam LimeWire gebruiken.
Ze eisen dat iedereen die de LimeWire software, de naam of het handelsmerk gebruikt om met copyrights beschermd werk te up- of downloaden, daar mee ophoudt.

LimeWire is vorige maand veroordeeld tot het stoppen met aanbieden van de populaire file-sharing service. LimeWire probeert zich te houden aan het verbod dat ze is opgelegd.

Eerder deze week werd bekend dat ‘piraten' een versie van het LimeWire programma gemaakt hebben onder de naam LimeWire Pirate Edition die geen gebruik meer maakt van de servers die voorheen door LimeWire geëxploiteerd werden.

Bron: Reuters

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord