abonneren

LG telefoonhorloge: futuristische werkelijkheid

LG introduceert als "eerste" een mobiele telefoon in de vorm van een stijlvol horloge. Hiermee wordt het door James Bond zo vaak gedemonstreerde toekomstbeeld, werkelijkheid.De LG Touch Watch Phone (GD910) biedt alles wat een moderne mobiele telefoon momenteel heeft. Het heeft een touchscreen, 3G-netwerkverbinding, spraakherkenning, mp3-speler, handsfree functie en bluetooth. LG heeft kansgezien deze functionaliteit in een flink uit de kluiten gewassen fraai ogend horloge te proppen dat voorlopig nog redelijk exclusief verkrijgbaar zal zijn.
In Nederland zullen er in 2009 maar 150 stuks te koop zijn. De prijs valt met €1500 relatief nog mee.

De Watch pone is een sterk staaltje van miniaturisering en technologie. Belangrijk daarbij is de touchtechnologie waarmee het apparaat bediend wordt. Omdat het scherm zo klein is (1,4-inch) moet de intuïtieve bediening precies reageren en gevoelig zijn. Ook is het horloge waterdicht, heeft een speaker en is geschikt voor videotelefonie.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord