abonneren

LG presenteert op IFA ronde G Watch-smartwatch

Na Motorola's Moto 360 lijkt ook LG het licht te hebben gezien. Het bedrijf brengt naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe smartwatch uit op de IFA-beurs in Berlijn, en alles lijkt erop dat het apparaatje rond gaat zijn.

Na Motorola's Moto 360 lijkt ook LG het licht te hebben gezien. Het bedrijf brengt naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe smartwatch uit op de IFA-beurs in Berlijn, en alles lijkt erop dat het apparaatje rond gaat zijn. We hebben het nooit onder stoelen of banken gestoken dat we groot fan zijn van smartwatches, maar helaas zijn die in hun huidige vorm nogal saai. Het enige officiële Android Wear-horloge (de LG G Watch) is lelijk vierkant, en we kijken daarom erg uit naar de Moto 360, de ronde smartwatch van Motorola. Maar ook LG zelf heeft door dat mensen naast functionaliteit ook graag iets moois willen zien.

Teaser

De teaser-trailer die het bedrijf heeft gepresenteerd probeert het dan ook nauwelijks te verhullen dat de volgende LG-smartwatch rond wordt. In het filmpje van 30 seconden is te zien hoe een vierkant design uitgeduwd wordt tot een rond, met daarin de tekst "round the corners".Android Wear

Het was al bekend dat LG een nieuwe smartwatch zou presenteren op de grote technologiebeurs IFA, begin september in Berlijn. Het zou dan naar alle waarschijnlijkheid gaan om een opvolger van de G Watch, de eerste smartwatch van het bedrijf, dat draait op Android Wear. Het is niet duidelijk of dit nieuwe horloge ook gaat draaien op het mobiele besturingssysteem van Google, maar aangezien het OS een goede keus is geweest voor de G Watch is het niet ondenkbaar.

We hopen meer informatie te krijgen als we aanwezig zijn bij de IFA-beurs. Wat daar nog meer wordt gepresenteerd, is hier te lezen.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie