abonneren

LG introduceer tweede-generatie hybride speler

Kort na de introductie van de BH100, de allereerste hybride blu-ray/hd-dvd-speler, is LG al aanbeland bij de tweede generatie. De BH200 is vooral goedkoper dan zijn voorganger en nu ook compatibel met interactieve hd-dvd-content (HDi), iets wat bij de BH100 nog ontbrak.LG profiteert van de verwarring tussen hd-dvd en blu-ray door hybride spelers uit te brengen; deze spelers hebben geen voorkeur voor een bepaald formaat maar spelen gewoon alle hd-formaten probleemloos af.
Waar de BH100 nog sterker was in het afspelen van blu-ray door de ondersteuning van bd-java, heeft opvolger BH200 net zulke sterke argumenten voor het afspelen van hd-dvd door de ondersteuning van hdi. Hdi is nodig om interactieve menu's en extra's weer te geven.

De BH200 ondersteunt 1080p-output op 60 Hz, het upscalen van dvd's naar 1080p en gaat beter om met audio-cd's. Ook het audiogedeelte is beter aangepakt: waar de BH100 nog een mager lijstje audiocodecs liet zien kan de BH200 om met Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS, DTS-HD en is de speler voorzien van hdmi 1.3.

De adviesprijs van de BH200 is nog niet bekend, maar volgens ingewijden is de speler 15% goedkoper dan zijn voorganger.

Digital Trends

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord