abonneren

Lente goed voor sociale netwerkdiensten

Een flinke dosis hype samen met een goede momentum zorgden ervoor dat het aantal unieke bezoekers van de microblogdienst Twitter in maart met maar liefst 76,8 procent steeg. Twitter heeft nu 14 miljoen gebruikers. Maar ook andere sociale netwerkdiensten voelen dat de lente is aangebroken.Het aantal unieke bezoekersvan Facebook is in maart met 23,4 procent gestegen tot 91 miljoen gebruikers. En zelfs MySpace, die vorige jaar een daling meemaakte van 11 procent, zag het aantal bezoekers met vier procent stijgen tot 55,6 miljoen gebruikers.
De zakelijke netwerkdienst LinkedIn groeide met 13,1 procent naar 12,7 miljoen unieke bezoekers.

Aanverwante diensten hebben ook baat bij de lentegroei. De dienst tinyurl.com, die Twitter gebruikt om webadressen te verkorten, zag het aantal bezoekers met 21,6 procent toenemen. Andere diensten waarmee webadressen verkort kunnen worden, zoals is.gd en bit.ly groeiden in maart met respectievelijk 21,8 procent en 48,8 procent.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord