abonneren

Langverwachte videogame Halo 3 is af!

De langverwachte videogame Halo 3 van ontwikkelaar Bungie is af. Het vervolg op de zeer populaire games Halo en Halo 2 ligt vanaf 25 september in de winkel. Gamers moeten zich nu voorbereiden op een stortvloed aan Halo 3-nieuws en Halo 3-merchandise. Voorbestellingen van de game zijn al over de 1-miljoen grens gegaan. Volgens Microsoft is Halo 3 daarmee de snelst verkopende videogame ooit.

Microsoft melkt de Halo 3-franchise tot op het bot toe uit. Zo komt het bedrijf met een zwarte Halo 3 Zune en de Halo 3 ‘Military Edition' Zune, speciaal voor Amerikaanse soldaten. Tevens komt er een Xbox 360 Halo 3 Special Edition - compleet met ‘authentieke' Spartan groen-en-goud afwerking (zie afbeelding) - en Halo 3 Xbox 360-controllers en koptelefoons.

Halo 3 zelf komt uit in drie verschillende versies. Een standaard versie (alleen de game), een Limited Edition (de game en een metalen doosje met daarin een bonus disc en een artbook) en een Legendary Edition (de game, een Spartan-helm, twee bonus discs en storyboardschetsen).

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie