abonneren

''Lancering Windows 7 geen herhaling Windows Vista''

Microsoft heeft een ruwe datum bekend gemaakt dat Windows 7 wordt gelanceerd. De softwaregigant wil voorkomen dat er niet toentertijd bij de lancering van Windows Vista er allerlei compatibiliteitsproblemen zijn.De RTM van Windows 7 kan elk moment uitkomen. De huidige versie is al compatibel met de meeste hard- en software. Maar Microsoft wil voor de officiële lancering zo dichtmogelijk bij een compatibiliteitspercentage van 100 procent komen.

Partners zetten Microsoft onder druk om Windows 7 zo snel mogelijk uit te brengen. Steve Sinofsky, senior vicepresident Windows Live Engineering Group, zegt dat Microsoft niet zal bezwijken onder de druk en Windows 7 pas zal uitbrengen wanneer het besturingssysteem goed genoeg is.

Niet alleen Microsoft is druk bezig om ervoor te zorgen dat de lancering van Windows 7 zo soepel mogelijk verloopt. Nvidia zegt dat het er alles aan doet om ervoor te zorgen dat bij de lancering geen problemen zijn tussen Windows 7 en zijn grafische kaarten. Ook AMD is al klaar met de Windows 7-drivers voor zijn ATI Radeon grafische kaart. Ook OEMs staan te popelen. In zijn enthousiasme heeft Acer een lanceringsdatum van 23 oktober bekend gemaakt.


Bron: WindowsITPro

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie