abonneren

LaCie breidt geheugen van Fuel-HDD uit naar 2TB

LaCie heeft de opslagcapaciteit van zijn draadloze Fuel-harddrives verdubbeld. Gebruikers van het apparaat kunnen nu 2 terabyte op de HDD zetten.

De LaCie Fuel is een draadloze harde schijf, die een mini-thuisnetwerk maakt waar een iPhone of iPad aan kan worden gehangen. De schijf is vooral handig voor amateurfotografen die niet genoeg hebben aan de capaciteit van hun smartphone of tablet en die willen uitbreiden naar iets groots.

Nuttig?

De Fuel is niet goedkoop - een goede 200 euro voor de 2TB-versie, maar een leuk hebbeding. Je kunt je alleen afvragen of gebruikers die behoefte hebben aan zoveel mobiele opslagruimte niet gewoon beter een uitgebreidere telefoon kunnen kopen.

Hotspot

Ook krijgt de nieuwe Fuel wat nieuwe functies - zo kun je er een hotspot van maken, maar alleen als je al op een wifi-netwerk zit. Wat daar de meerwaarde van is, snappen we niet zo goed, zeker niet omdat de iPhone zelf ook al een prima hotspot is.

Er is ook Airplay-ondersteuning voor de Fuel toegevoegd, waarmee de gebruiker films kan streamen naar apparaten met een groter scherm. En dat is dan weer wel mooi.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: