abonneren

Laatste Harry Potter nu echt uitgelekt

Na eerdere 'fakes' lijkt het laatste deel uit de Harry Potter-serie nu toch echt uitgelekt te zijn, een paar dagen voor de wereldwijde release.

Op 21 juli verschijnt het laatste deel uit de Harry Potter-serie van J.K. Rowling, "Harry Potter and the deathly Hallows". Al maanden gonst het van de geruchten over hoe het af zal lopen met de inmiddels volwassen tovenaarsleerling. Gaat Harry dood? Aan de geruchtenstroom lijkt nu een einde te zijn gekomen, een paar dagen voor de officiële start van de verkoop.

Bittorrent
Via diverse (bittorrent)sites zijn foto's te downloaden van pagina's uit het boek en inmiddels zijn ze ook op diverse imagehosting-websites te zien. Voor alle Potter-fans die gewoon willen genieten van het boek is het dan ook aan te raden om de komende dagen internet te mijden.

EXIF-data
De fotograaf lijkt de foto's in grote haast gemaakt te hebben. Het boek is liggend te zien op vloerbedekking en de kwaliteit is niet erg hoog. Toch is de tekst nog goed te lezen. Een domme fout kan de poster van de foto's duur komen te staan, want hij heeft de EXIF-data (waarin onder andere het serienummer van de camera terug te vinden is) niet verwijderd.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie