abonneren

Krijgt Google Chrome in mei add-ons?

Volgens de website TechCrunch zal Google in mei aan zijn Chrome-browser de mogelijkheid voor add-ons toevoegen. Het nieuws komt van een programmeur genaamd Nicholas Moline die toevallig op Google's I/O Developer Conference site een mededeling zag dat Google in mei een evenement organiseert met de naam 'Developing extensions for Google Chrome'.

Het is nog maar een gerucht, maar aangezien Google bezig is seminars te organiseren, zal het wel waar zijn. Een van de seminars heeft de omschrijving: "Learn how Google Chrome makes it easy to write extensions using the web technologies you already know. This talk will cover the basics of the extension system (distribution/packaging, installation, updates), as well as the different APIs to enhance with the browser." Daarbij komt dat Google al eerder heeft gezegd dat ze van plan zijn om extensies aan Chrome toe te voegen.

Dit is goed nieuws voor Chrome-gebruikers. Veel gebruikers wachten al een lange tijd op add-ons voor hun browser. De nieuwe functie zorgt er ook voor Chrome beter kan concurreren met Mozilla's Firefox.


Bron: TechCrunch

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: