abonneren

Kopen/verkopen

Op de Sitedeals-community draait vrijwel geheel om de aan- en verkoop van domeinnamen, of zelfs complete websites. Daarnaast kunt u op Sitedeals ook terecht voor websitedesigns, kant-en-klare scripts, linkpartners en nog veel meer zaken om een succesvolle website te starten.
De prijs van een domeinnaam is afhankelijk van een aantal factoren: een mooie korte naam telt natuurlijk mee, maar ook het feit of het domein content bevat en een Googleranking heeft gekregen, drijft de prijs verder op. Wilt u een website beginnen maar hebt u moeite om een begin te maken, dan is het kopen van een kant-en-klare website niet eens zo'n gek idee.

Veel mensen onderschatten de hoeveelheid werk die in een website gaan zitten en willen er na verloop van tijd weer vanaf. Laat u goed informeren over het aantal bezoekers dat een website daadwerkelijk krijgt: vraag statistieken op en controleer zelf in Google (en andere zoekmachines) of de maker veel moeite heeft gestoken in zoekmachineoptimalisatie. Verdient de huidige eigenaar geld met Google Adsense, dan is het niet zo vreemd om een bankafschrift of screenshot van de online-rapportage te vragen.

www.sitedeals.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags: