abonneren

Kom ook naar de IoT Tech Day, hét evenement voor het Internet of Things!

We hoeven jou als PCM-lezer waarschijnlijk niet uit te leggen dat er veel toekomst zit in het Internet of Things. Dat beseffen we hier op de redactie en bij onze uitgever Reshift Digital maar al te goed. Twee jaar geleden zijn onze collega's van de evenementenafdeling dan ook een conferentie begonnen rondom dat thema, de IoT Developers Day. Dat evenement bleek zo populair dat we zijn gaan uitbreiden. We willen jou als PCM-lezer dan ook van harte uitnodigen op de IoT Tech Day - uiteraard met flinke korting, omdat je PCM leest!

De IoT Tech Day vindt 14 april plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. En we hebben de hulp van jullie nodig om het evenement tot een succes te maken! Niet alleen mogen we jullie een flinke korting (van 50%!) bieden, maar we nodigen je ook uit je eigen Raspberry Pi- of Arduino-projecten te laten zien.
 

Iedereen bij elkaar

De IoT Tech Day 2016 brengt developers, bedrijven en IoT-enthousiastelingen van over de hele wereld samen voor een dag van toonaangevende presentaties, verhelderende workshops en topsprekers uit binnen- en buitenland. De onderwerpen van de IoT Tech Day 2016 zijn onder andere: Developing for the IoT, Smart Cities, Connected Living, Health, Wearables en Data & Security.
 

Nieuwste technologie

Verwacht dus allerlei workshops, demonstraties en sessies over het automatiseren van je huis, de stad van de toekomst, zelfrijdende auto’s en nog veel meer. Hierbij zal de focus vooral liggen op hands-on en het "zelf ervaren" en "spelen met" de allernieuwste technologie. Met 1.000 bezoekers is de IoT Tech Day 2016 het grootste IoT evenement van het jaar en wij van PCM doen daar graag aan mee. Daarom mogen wij onze lezers een korting van maar liefst 50% aanbieden op de aanschaf van hun ticket!

Om jouw 50% korting te bemachtigen kies je op de ticketpagina http://www.iottechday.nl/tickets voor de optie “Subscriber of PCM”. Je korting wordt dan automatisch verrekend.
 

Jouw hobbyproject

Heb jij zelf thuis of op je werk een gaaf (hobby)project, die je graag zou willen delen met andere technologische ontdekkers? Dat kan! De IoT Tech Day wordt namelijk georganiseerd vóór en dóor de IoT community. Je kunt zelf een voorstel voor een workshop, presentatie of hands-on lab insturen in de Call for Papers applicatie. De beste inzendingen bemachtigen hun eigen plekje in de spotlight tijdens de IoT Tech Day. De inleverdeadline is 1 maart 2016. Schiet jouw paper in op www.iottechday.nl/program

Wil je meer informatie? Kijk dan op IoTTechDay.nl. Hopelijk tot dan!

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Iot, iot tech day