abonneren

Kodak Gallery

Net als bij HP en Epson ligt de nadruk hier op het bestellen van afdrukken en bijvoorbeeld puzzels en stickers. Maar de fotoalbums zijn gratis en bieden onbeperkte opslagruimte ­ weliswaar voor vertoning van foto's van verkleind formaat: kleiner dan bij HP's Snapfish maar wel scherper; het origineel wordt alleen gebruikt voor afdrukken.
En als je eens in de twaalf maanden iets koopt, ook al is dat maar één afdrukje, blijven de foto's online staan. En anders begin je een jaar later gewoon opnieuw, na een nieuwe vakantie met nieuwe vakantiekiekjes.

Website: www.kodakgallery.com
Sterren: 2/5

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord