abonneren

Kleinere iPad, Shuffle met scherm en Touch met camera?

Mac-fansite iLounge heeft alle geruchten omtrent nieuwe Apple-hardware op een rijtje gezet. De verwachting is dat Apple binnen nu en twee maanden met nieuwe iPod-modellen komt; begin volgend jaar zouden daar nieuwe iPads en een nieuwe iPhone bijkomen.Apple zou in september drie nieuwe iPod-modellen willen introduceren. De iPod nano zou daarbij het minst gewijzigd worden.
De iPod shuffle, die op dit moment schermloos door het leven gaat, zou straks een 1,7-inch aanraakgevoelig scherm krijgen. De iPod touch krijgt een camera aan de voorzijde. Hiermee wordt het mogelijk over wifi met FaceTime te videobellen naar andere iPod touch- en iPhone 4-gebruikers. Het lcd-scherm van deze iPod touch is al op foto's opgedoken.

Eind dit jaar of begin volgend jaar zou Apple de iPad-lijn willen uitbreiden met één of twee nieuwe modellen. Volgens de geruchtenmolen is een 7-inch iPad zeer waarschijnlijk. Dat geldt aanzienlijk minder voor een 5-inch iPad, maar iLounge houdt deze mogelijkheid toch open.

De volgende iPhone wordt niet in juni/juli geïntroduceerd, maar al in januari. Dit zou Apple doen omdat de huidige iPhone 4 teveel problemen heeft met de antenne. Vermoedelijk zal Apple weinig wijzigen aan het design van de iPhone 4, waardoor het ons onwaarschijnlijk lijkt dat Apple hem 'iPhone 5' gaat noemen. iPhone 4S, misschien? Ook zou Apple de bumpers aanpassen. Ze bestaan straks volledig uit silicon, waardoor ze goedkoper te produceren zijn.

iLounge

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie