abonneren

Klanten ontevreden met Google Checkout

Het loopt nog geen storm bij Google Checkout, de concurrent van PayPal. De aanvankelijke marktpenetratie van 6 procent is zéér netjes, maar gebruikers schijnen niet erg tevreden te zijn over de dienst van Google.
Dit zou een verdere groei in de weg staan.

Dat Google Checkout in amper acht maanden maar liefst zes procent marktaandeel heeft weten te veroveren ligt waarschijnlijk aan de agressieve promotie en de speciale kortingen die Google gaf. Helaas beoordeelt nog geen 20 procent van de gebruikers de dienst als 'goed' of 'zeer goed'. Dat betekent dus dat maar liefst 80 procent de dienst als 'redelijk' tot 'slecht' bestempelt. Onder de klachten vallen afgebroken verkopen en lange checkout-tijden. Concurrent PayPal wordt overigens door 45 procent van de gebruikers als goed bestempeld.

Ars Technica

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord