abonneren

Klanten meest tevreden over computer Apple

Het bureau ChangeWave Research heeft de resultaten van een onderzoek naar de tevredenheid van klanten gepubliceerd. Het onderzoek keek naar hoe tevreden klanten waren die 90 dagen geleden een computer van een bepaald bedrijf hadden gekocht.Bovenaan de lijst staat Apple. Maar liefst 81 procent van de respondenten is zeer tevreden met de computer van Apple die ze recentelijk hebben gekocht.
Op de tweede plaats met 67 procent staat Asus, op de derde plaats staat Acer met 61 procent en van de klanten van Dell en HP is respectievelijk 55 procent en 52 procent zeer tevreden over de zojuist gekochte computer.

Van alle mensen die hebben meegedaan aan het onderzoek denkt vier procent dat ze in de komende 90 dagen een nieuwe desktop zullen kopen, en zes procent is van plan een nieuwe notebook te kopen. Van de respondenten die van plan is om binnenkort een notebook te kopen, denkt 30 procent deze bij Apple te kopen, 22 procent denkt HP en 26 procent denkt een notebook van Dell te kopen.


Meer informatie: www.changewave.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord