abonneren

KIN: Windows-phone voor jongeren

Microsoft heeft twee nieuwe Windows-smartphones gelanceerd, bedoeld voor gebruikers van sociale media en online-diensten. Microsoft richt zich met de zogeheten KIN-smartphones vooral op tieners.De KIN is duidelijk gericht op jongeren, waar onderlinge communicatie binnen sociale netwerken een steeds grotere rol speelt.
KIN betekent letterlijk "familie" en staat voor het delen met de mensen (vrienden, familie). Met de KIN is het mogelijkheid om direct ervaringen te ontvangen van en te delen van een aantal sociale netwerken (Facebook, MySpace, Twitter, Windows Live). Er zit, afhankelijk van het model, een 5-megapixel of 8-megapixel camera in. Alle berichten, contacten, foto's en video's die de gebruiker maakt worden bovendien automatisch opgeslagen op een eigen website op het internet.

Eigenlijk gaat het om een mobieltje van Sharp, dat in de VS samen met Verizon-abonnement wordt verkocht. In Europa gaat Vodafone hem verkopen in Groot-Brittannië, Duitsland, Italië en Spanje. In de Benelux moeten we wachten. 

Voor de KIN is speciale software ontwikkeld, Windows Phone for KIN, dat weliswaar elementen van Windows Phone 7 bevat, maar vooral is gebaseerd op Windows Mobile 6.5.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord