abonneren

Kijk de Amerikaanse Netflix met VyprVPN

Het Amerikaanse aanbod van Netflix is veel groter, dus waarom zou je dat eigenlijk niet kijken? Met een goede VPN kun je makkelijk wisselen tussen de Nederlandse en Amerikaanse Netflix. We leggen je samen met onze partner VyprVPN uit hoe dat moet.

Dit artikel is door de redactie gemaakt in opdracht van onze partner VyprVPN.Wat is een VPN

VyprVPN is een dienst van het Zwitserse GoldenFrog. Met een VPN stuur je je verkeer via een versleutelde verbinding langs een andere server, waardoor het verkeer niet alleen veilig maar ook anoniem blijft.

Als je bovendien gebruik maakt van buitenlandse servers, heb je dus te maken met een buitenlands IP-adres - en kun je op die manier van buitenlandse diensten gebruik maken. Op die manier kun je bijvoorbeeld naar de Amerikaanse zender HBO kijken, maar je kunt ook je Netflix-aanbod vergroten.

                                                                                                             
In het Amerikaanse Netflix-aanbod is de cult-hitshow Firefly niet te zien.Met een VPN kun je de show via het Amerikaanse aanbod wél kijken.

Een VPN heeft overigens nog veel meer voordelen. Zo blijven al je verbindingen versleuteld en daarmee veilig. De NSA zul je er niet mee buitenhouden, maar tijdens een treinreis is het wel fijn om iets meer beveiliging te hebben. VyprVPN is daarbij het enige bedrijf zelf al zijn servers beheert, waardoor niemand er zomaar in kan rondneuzen.

De Amerikaanse Netflix kijken via VyprVPN

Je kunt een gratis VPN-dienst gebruiken, maar die hebben altijd beperkingen. Zo heb je data-caps waardoor je maximaal een paar MB per maand kunt gebruiken, maar in ergere gevallen kunnen gratis VPN-verbindingen je internet inzetten als botnet. We raden je daarom aan even diep adem te halen en toch maar te betalen voor een VPN-verbinding.

Gelukkig kun je door het lezen van dit artikel flinke korting krijgen op VyprVPN. Je kunt 50% korting krijgen op je eerste maand door op deze link te klikken.

Snel

Om films en series te streamen op Netflix, moet je dus een snelle VPN hebben, die bovendien meerdere servers heeft..

Apps

Het voordeel van een VPN-dienst als VyprVPN is dat je het makkelijk kunt installeren via een aantal handige apps, zowel voor je pc als voor je smartphone of tablet.  Via deze pagina kun je makkelijk alle handige apps vinden voor welk apparaat je ook gebruikt. Veel kijkplezier!

Geschreven door: admin-0 op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: vypr

Laatste Vacatures