}
abonneren

Ken jij ze al? De handigste apps voor onderweg

Tegenwoordig zijn applicaties niet meer weg te denken van onze smartphones. De vraag naar met name navitatieapps en productiviteitsapps wordt steeds groter en het aandeel van entertainende apps neemt af. Zo is het aandeel van ‘gaming apps’ momenteel nog bijna 75 procent van het hele geheel, maar de verwachting is dat dit in 2017 sterk zal dalen naar bijna 50 procent.

  Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Ook in de autobranche is dit merkbaar: mensen die hun autoverkopen maken zich minder druk om het verliezen van hun ingebouwde navigatiesysteem, want de smartphone vangt het verlies gelukkig op. Het enige wat de smartphonegebruiker hoeft te doen, is het downloaden van een navigatieapp die je van A naar B zal brengen.

Behalve de navigatieapps, die een steeds grotere rol zullen spelen, zijn er ook tal van andere apps die een autorit gemakkelijk maken. De belangrijkste applicaties voor een zorgeloze autorit hebben we voor je op een rijtje gezet.
 

 

Een goede voorbereiding

Wanneer je niet van de lijstjes bent en graag op het laatste moment begint met inpakken, kom je jezelf waarschijnlijk vaak tegen. Je vergeet bijvoorbeeld belangrijke spullen mee te nemen. Dit kan je verhelpen door de Packing Pro app te downloaden. Deze handige app voorziet je van voorbeeldlijsten met wat je nodig zou kunnen hebben tijdens de reis. Ook worden er suggesties gegeven voor accessoires, zoals je telefoonoplader, die je al snel kan vergeten tijdens het inpakken.
 

File! Wat nu?

Wanneer je een lange autorit voor de boeg hebt, kan het erg vervelend zijn om regelmatig in de file vast te staan. Niet alleen is dit tijdrovend, het kan ook heel wat ergernissen veroorzaken. Installeer de Waze app om files voor te zijn. Deze app geeft je constante updates over verkeersopstoppingen, ongelukken en controles.
 

Pauzeren: waar snel parkeren en een hapje eten?

Een parkeerplek zoeken kan een lastige opgave zijn, zeker in een drukke stad. Met de Parkopedia app vind je de dichtstbijzijnde vrije parkeerplek. Ondertussen kan je ook met RestaurantFinder gemakkelijk een restaurant bij jou in de buurt vinden. Reserveren is mogelijk met deze app, zodat je verzekerd bent van een tafel.

Met deze apps voor onderweg weet je zeker dat je goed voorbereid de weg op kan en bovendien zonder zorgen bij de plaats van bestemming aankomt. Veel succes met het plannen van de reis!

Geschreven door: partner op

Category: Algemeen

Tags: Partner

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Technisch Applicatiebeheerder - CGI