abonneren

Kamerleden op campagne in Second Life

Komende weken gaan de politici Zsolt Szabó (VVD), Arda Gerkens (SP) en Ad Koppejan (CDA) ook in Second Life campagne voeren. Zij bezoeken plekken met veel Nederlanders, en delen verkiezingsfolders uit. Dat meldt de EPN, het Platform voor de informatiesamenleving.De Kamerleden oriënteren zich er eveneens op projecten op het gebied van gezondheidszorg en onderwijs. Zij noemen virtuele werelden zoals Second Life belangrijk. “Die worden steeds realistischer en de invloed op de mensen en de samenleving daardoor groter.
Een zorg voor de politiek”. Op 15 november worden deze Kamerleden op Haagse Hogeschool onderworpen aan een vragenvuur over ICT en politiek.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord