abonneren

Joran en Peter R. houden bloggers bezig

BlogPulse is een online tool waarmee u kunt zien wat bloggers overal ter wereld bezighoudt. Het mooie is dat u zelf de termen kunt aangeven. Wij lieten een grafiek maken op 'Joran van der Sloot' en 'Peter R de Vries'.

De eerste piek in die grafiek dateert van medio januari: het moment dat Joran na afloop van de talkshow Pauw en Witteman een glas wijn in het gezicht van De Vries gooide.

Twee weken later zien we de lijn ineens weer steil omhoog gaan: dat was het moment dat De Vries vorige week bekendmaakte dat hij de zaak Holloway opgelost had.

De stijgende lijn wordt even onderbroken - dat moet zo ongeveer het punt zijn geweest dat half Nederland naar de uitzending van De Vries zat te kijken. Direct na de uitzending schieten beide lijnen (geel is Peter R de Vries, blauw is Joran) weer omhoog.

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord