abonneren

Joomladagen 2008: "Bruggen Bouwen"

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 april 2008 worden op Hoog Catherijne in Utrecht de jaarlijkse Joomladagen gehouden. Het thema van deze Nederlandstalige maar ook internationaal georiƫnteerde conferentie is "Bruggen bouwen". Vrijdag is de Businessdag, zaterdag de Communitydag. Een keur aan nationale en internationale sprekers komt naar Utrecht. De dagen zijn zeer in trek vanwege de zojuist uitgekomen nieuwe versie (1.5) van Joomla. Mitch Pirtle, James Vasile, Johan Janssens, Louis Landry, Arno Zijlstra; allen co-founders van Joomla en huidige of voormalige kernleden van het internationale team.
Locale sprekers presenteren commerciële projecten; uitgedrukt in de betekenis die ‘Open' technologie voor zakelijke bezoekers heeft. Zo kan de bezoeker in 1 a 2 dagen gedegen kennismaken met hetgeen Open technologie voor hem of haar kan betekenen in professioneel bedrijf.

Verschillende onderwerpen komen aan bod, van de laatste zakelijke toepassingen en - projecten tot diepgang in beveiliging, opschalen professionalisering van de toepassingen en Joomla interne werking, en bruggen naar extensies en andere websystemen. 

De twee eerdere edities van de Joomladagen waren een groot succes en raakten op voorhand geheel uitverkocht.


Meer informatie:www.joomladagen.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie