abonneren

Jobs werkt mee aan biografie

In het voorjaar van 2012 zal bij Uitgeverij Unieboek|Het Spectrum het boek iSteve – het boek Jobs verschijnen. Deze biografie van medeoprichter van Apple Steve Jobs zal worden geschreven door de geroemde biograaf Walter Isaacson die de afgelopen drie jaar exclusieve en unieke gesprekken voerde met Jobs.

Er zijn al heel wat boeken over de Apple-oprichter geschreven, maar dit wordt de eerste officiële biografie over Steve Jobs, waarbij Steve Jobs de schrijver ook gelegenheid gaf tot het afnemen van interviews.

Het wordt het verhaal van het genie achter de successen van Apple, geschreven door Walter Isaacson en met volledige medewerking van Steve Jobs, en zijn naasten.

Walter Isaacson begon in 2009 met de voorbereidingen voor dit boek en voerde sindsdien vele uitgebreide interviews met zowel Steve Jobs, zijn familie en vrienden, als met collega's bij Apple en met zijn concurrenten. De schrijver heeft ook voor CNN en Time magazine gewerkt en schreef eerder boeken over Benjamin Franklin en Albert Einstein.

 

Geschreven door: Martijn Verkuil op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: