Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Jobs: "Misschien een tekort aan iPhones"

Je kan veel zeggen over Steve Jobs, maar optimistisch is hij wel. Vandaag begint de verkoop van het nieuwste trendy hebbedingetje van Apple en zoals gebruikelijk bivakkeren fanatieke gadgetofielen al dagen voor de deuren van winkels.
Jobs waarschuwt dat sommige vroege vogels misschien teleurgesteld naar huis zullen gaan.

Net als met alle introducties van gewilde nieuwe hardware - zie de introducties van de Xbox 360, de PS3 en de Wii - moet de leverancier gokken op hoeveel stuks er verkocht zullen worden. Jobs zegt dat Apple zijn best heeft gedaan om goed te gokken wat de vraag zal zijn en het bedrijf heeft op die gok het aanbod afgestemd. Het zou Jobs echter niets verbazen wanneer ze fout gegokt hebben en er te weinig iPhones klaarliggen. Het komt blijkbaar niet bij Jobs op dat het omgekeerde ook kan gebeuren; dat Apple teveel iPhones heeft klaargelegd.

Sommige analisten hebben Apple gewaarschuwd dat de vraag naar de iPhone wel eens zwaar kan tegenvallen. Apple heeft zoveel hype rondom het nieuwe muziekmobieltje gecreëerd dat het eigenlijk alleen maar kan tegenvallen.


Bron: interview Steve Jobs in the Wall Street Journal

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 30 november

donderdag 09 november

Laatste reactie