Je ideale ‘Altijd-onderweg-laptop’

professionals
Als professional ben je vaak onderweg, maar wil je toch de mogelijkheden hebben om je werk te kunnen verrichten. Wij helpen je met het zoeken naar je ideale nieuwe laptop, die zorgt dat je altijd en waar dan ook kunt werken.

Deze laptops voldoen aan de hoogste eisen van professionals

Van de ene naar de andere klant, je bent vaak lang onderweg. Als professional wil je een krachtige laptop die ook nog eens een lange accuduur heeft. Omdat je veel onderweg bent, is het ook belangrijk dat je laptop licht en dun is, want van het meesjouwen van een bakbeest wordt niemand blij. Tegelijkertijd wil je ook een touchscreen en een wat veelzijdige laptop, zodat het eenvoudig is om klanten nieuwe ideeën of een nieuwe demo te laten zien en om aantekeningen te maken in een belangrijke meeting.

Deze laptops zijn ideaal

Als professional kan het met al die eisen lastig zijn om een geschikte laptop te vinden. Wij helpen en hebben alvast een aantal laptops voor je geselecteerd. Een fijne laptop is bijvoorbeeld de Acer Aspire 7. Deze is vanbinnen erg krachtig: veel laptops hebben tegenwoordig een U-processor. De Aspire 7 heeft een HQ-processor, die krachtiger is, in combinatie met een GTX 1050-videokaart. Daarnaast ondersteunt de laptop Windows Hello, zodat je veilig en snel kunt inloggen zonder wachtwoord.

Een andere fijne laptop is de Surface Book. Daarvan kun je het scherm loshalen, zodat het alleen een tablet is. Ideaal om tijdens een meeting aantekeningen te maken, of een nieuwe demo of andere info aan een klant te laten zien.

Wil je toch graag een superlichte laptop, kijk dan eens naar de ASUS Zenbook Flip. Daarvan kan het scherm weliswaar niet los, maar deze heeft wel een ingebouwd touchscreen. Hetzelfde geldt voor de Lenovo Yoga 910, die ook nog eens als extraatje ondersteuning voor Windows Ink toevoegt, waarmee je erg snel en handig met de laptop-pen aan de slag kunt. Een andere geschikte laptop is de HP Spectre x360, die ook Windows Hello ondersteunt en superlicht is, maar toch nog relatief krachtig.

Acer Aspire 7
De Acer Aspire 7 is ideaal voor professional: licht en toch heel krachtig.

Conclusie

Elk van de hierboven besproken laptops zijn erg geschikt voor professioneel gebruik, met een lange accuduur, goeie specificaties en moderne functies, in de vorm van Windows Hello, Windows Ink of een touchscreen met pen.

overzicht laptops
logo

Geschreven door: partner op

Category: Algemeen

Tags: windows, laptop, onderweg, professional