abonneren

JaJah, het nieuwe internetbellen?

Soms, heel soms, surf je op het web tegen een toepassingen aan waar je heel nieuwsgierig van wordt. Wat is dit? Welke techniek en welke investeerders zitten hier achter? Zou het kunnen aanslaan of wordt het een sof? JaJah propagandeert bellen via internet. Zonder extra hard- of software. Een simpele, doeltreffende en kostenbesparende dienst voor consument en bedrijf, zo beweert de firma.
Met drie miljoen gebruikers zeg ik echter geen ‘nee' tegen een interview met oprichter Roman Scharf.

De opzet van JaJah is kinderlijk eenvoudig. Ga naar de homepage, vul het telefoonnummer in van waarvandaan je belt en tik ook het nummer in dat je wilt bellen. Je drukt op ‘call', de eigen telefoon gaat over en - na opnemen - heb je verbinding met de gewenste persoon. De techniek achter internetbellen via JaJah verloopt dus onzichtbaar voor de gebruiker zonder dat er extra software nodig is en bovendien hoef je er geen extra (voip) toestel voor aan te schaffen. De firma claimt gratis bellen voor gebruikers onderling (in Nederland) en minimale tarieven bij gesprekken over de grens.


Lees het complete interview

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord