Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Jailbreaktool Windows Phone 7 offline gehaald

ChevronWP7, de tool om Windows Phone 7 te jailbreaken, is offline gehaald. Niet door Microsoft, maar door de makers van de tool zelf. Zij hebben dit gedaan in overleg met het ontwikkelteam van het mobiele besturingssysteem.Met ChevronWP7 was het mogelijk Windows Phone 7 te jailbreaken, waarna applicaties via de pc of webbrowser geïnstalleerd konden worden (sideloading).
Normaliter is het alleen mogelijk applicaties te installeren als deze door Microsoft zijn goedgekeurd en in de Windows Marketplace worden aangeboden.

Het team achter ChevronWP7 heeft een lang gesprek gehad met Microsoft's Director of Developer Experience for Windows Phone 7, Brandon Watson. Deze stelde voor samen met het team te gaan kijken naar een oplossing waarmee consumenten en vooral ontwikkelaars op legale wijze (dus zonder jailbreak) alsnog applicaties kunnen sideloaden. Door deze welwillendheid van de kant van Microsoft hebben de makers van ChevronWP7 besloten de tool voorlopig in te trekken.

ChevronWP7

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 30 november

donderdag 09 november

Laatste reactie