abonneren

Jailbreak voor iPhone OS 4.0 Beta duikt op

iPhone-ontwikkelaars die de eerste bèta van iPhone OS 4.0 op hun iPhone 3G hebben draaien, kunnen deze sinds vandaag ook jailbreaken. Daarmee is de weg gelegd voor Cydia-applicaties die ook op iPhone OS 4.0 probleemloos werken.Lang hoeven we blijkbaar niet te wachten op een jailbreak van OS 4.0, want een aangepaste versie van redsn0w voor de eerste bèta is al vrijgegeven.
Het iPhone Dev Team deelt een paar fikse waarschuwingen uit bij het gebruik van de nieuwe redsn0w 0.9.5-versie: zo gaat het expliciet om een versie voor ontwikkelaars, werkt het alleen op de iPhone 3G en wordt hacktivation niet ondersteund.

Bezitters van een iPhone 3GS, mensen die gebruik maken van een unlock en mensen die hun toestel-UDID niet geregistreerd hebben onder een developersaccount zullen nog even geduld moeten hebben.

Het idee achter redsn0w 0.9.5 is dat Cydia-ontwikkelaars zich vast kunnen voorbereiden op het nieuwe iPhone OS. redsn0w 0.9.5 werkt overigens alleen op de Mac, omdat Apple zijn ontwikkeltools voor OS 4.0 ook alleen op de Mac beschikbaar stelt.

redsn0w 0.9.5

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie