abonneren

Is uw hardware compatibel met Windows 7?

Veel mensen vragen zich af de oude hardware met de komst van Windows 7 blijft werken. Zijn er wel compatibele drivers beschikbaar voor Windows 7, of kunt u gewoon uw bestaande drivers gebruiken? Gelukkig heeft Microsoft - net als bij Windows XP en Windows Vista - een lijst samengesteld met hardware waarvan bekend is dat deze zonder problemen werken onder Windows 7.
In de regel kunt u er vanuit gaan dat een driver voor Windows Vista ook zonder problemen werkt onder Windows 7, maar er zijn ook vaak nieuwere drivers beschikbaar die volop gebruik kunnen maken van de nieuwe functies van het besturingssysteem.

Speciaal voor mensen die willen weten of er een Windows 7-compatibele driver beschikbaar is, heeft Microsoft het 'Windows Logo'd Product List' bedacht: daar kunt u zoeken op hardwarefabrikant, type processor (32-bits of 64-bits) en type computer. Zo kunt u bijvoorbeeld zoeken of Windows 7 compatibel is met een bepaalde laptop en of alle functies dan kunnen worden benut. Via de link hieronder opent u een nieuw venster, waar u kunt zoeken naar de producten. Let wel: de site werkt alleen met Internet Explorer 6.0 of hoger, Firefox wordt niet ondersteund.


Windows Logo'd Product List

 

Via PC Active

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: