abonneren

Is dit de Xbox 360 Slim?

De Nederlandse website GameKings claimt in het bezit te zijn van een foto van de nieuwe Xbox 360.
Het nieuwe model zou aanzienlijk kleiner en dunner zijn dan het huidige model, waardoor het de bijnaam Xbox 360 Slim meegekregen heeft.

Volgens GameKings is de nieuwe Xbox 360 niet alleen kleiner maar ook veel zuiniger dan de huidige Xbox 360. Microsoft zou daarmee op twee fronten concurrent Sony voorbijstreven. De Xbox 360 Slim is wel groter dan de Nintendo Wii. GameKings beweert tevens dat de codenaam voor het nieuwe Xbox 360-model 'Napoleon' is, terwijl de geruchten juist wijzen op codenaam 'Valhalla'. Of de foto echt is of niet, het is vrijwel zeker dat de volgende Xbox 360 kleiner zal zijn dan het huidige model omdat Microsoft de cpu, gpu en geheugencontroller in één chip geïntegreerd heeft.

--edit: de foto's zijn een vervroegde 1-april-grap van GameKings. De kans dat er een Xbox 360 Slim op de markt gaat komen, lijkt echter onverminderd hoog.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord