abonneren

iPhone ondersteunt wel externe Web 2.0-programma's

Externe ontwikkelaars krijgen van Apple niet de mogelijkheid om applicaties te ontwikkelen voor de iPhone.
Volgens Apple zal de iPhone wel geschikt zijn voor programma's die zijn gemaakt met Web 2.0-internetstandaarden.Ontwikkelaars kunnen voor de iPhone Web 2.0-programma's bouwen die er uitzien en zich gedragen als de ingebouwde programma's van iPhone, zoals telefoneren, e-mailen en het tonen van locaties in Google Maps.

Door de iPhone alleen open te stellen voor programma's die zijn gemaakt op basis van Web 2.0-standaarden, kunnen deze programma's een aanvulling vormen op de mogelijkheden van iPhone, zonder dat de betrouwbaarheid en de veiligheid van de telefoon in gevaar komen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord