abonneren

iPhone met 3G debuteert op 9 juni?

Het blijven natuurlijk allemaal geruchten tot Apple zelf de beslissende aankondiging doet, maar als we Engadget mogen geloven dan zal Apple op 9 juni de nieuwe iPhone introduceren. Deze iPhone is voorzien van 3G en gps en lijkt daarmee een logische keuze voor T-Mobile Nederland.Engadget claimt dat er al wat mensen op deze aardkloot rondlopen die de 'supernieuwe' iPhone in hun bezit hebben.
De nieuwe iPhone lijkt erg veel op zijn voorganger, alleen zal de nieuwe iPhone wat dikker zijn om de 3g- en gps-chips te herbergen. De achterzijde is niet meer van metaal, maar van glimmend zwart kunststof. De accu is volgens Engadget nog steeds niet te verwijderen, de koptelefoonuitgang is wel dichter bij de oppervlakte geplaatst. Dit laatste is een bekende klacht van de huidige iPhone, waarin veel koptelefoons alleen met een speciale adapter geplaatst kunnen worden.

Engadget denkt dat de nieuwe iPhone al in juli geïntroduceerd kan worden, analisten denken dat de 3G iPhone al op 9 juni tijdens Apple's World Wide Developers Conference (WWDC) het levenslicht zal zien. Er wordt verwacht dat de nieuwe iPhone voor $399 zal worden aangeboden en dat de huidige modellen nog wel verkrijgbaar blijven, maar een prijsdaling zullen zien. De 8 GB-versie zou uitgefaseerd worden.

 

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie