abonneren

iPhone in Nederland vanaf 1 euro

Eigenlijk zou T-Mobile pas aanstaande donderdag de abonnementsvormen voor de iPhone bekendmaken, maar de tarieven staan sinds nét op de website van de telecomprovider.Het goedkoopste abonnement gaat, zoals T-Mobile al eerder bekendmaakte, € 29,95 per maand kosten. Wie daar een 8GB iPhone bij wil, betaalt € 79,95 extra; een 16 GB kost € 159,95. Het medium abonnement kost € 44,95 per maand. Voor het 8GB-toestel moet dan € 1,- (één) worden betaald, voor de 16GB-uitvoering € 79,95.

Het duurste abonnement gaat € 64,95 per maand kosten. Voor het 8 GB-toestel moet dan € 1,- worden betaald, voor de 16GB-versie € 19,95.

Alle abonnementen moeten worden afgesloten voor twee jaar. Bij elk abonnement hoort onbeperkt internetten binnen Nederland (2084/384 Kbps) en onbeperkt gebruik van T-Mobile hotspots binnen Nederland. Het verschil in abonnementsprijs wordt - naast de diverse prijzen voor de iPhones zelf - vooral veroorzaakt door de hoeveelheid belminuten en sms-berichten. Dat zijn er 150 (bellen, + 150 sms) voor het goedkoopste abonnement, 300 voor het medium-abonnement en 500 voor het duurste abonnement. De aansluitkosten voor een iPhone abonnement zijn normaalgesproken € 52,50 per activering, maar dit wordt tijdelijk verlaagd met 50% naar € 26,25 per activering.

In de kleine lettertjes staat verder nog te lezen dat T-Mobile wat betreft data-gebruik beperkingen kan stellen. Van oneigenlijk gebruik is onder meer sprake wanneer de iPhone of de simkaart wordt gebruikt in combinatie met een computer of laptop.

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord