abonneren

iPhone in Amerika ook zonder contract te koop

AT&T heeft geëist van Apple dat alle 3G iPhones die in Amerika verkocht worden, meteen bij aankoop geactiveerd worden. Daarmee voorkomt het dat gesubsidieerde iPhones naar andere landen worden uitgevoerd. Toch is het straks mogelijk een 3G iPhone zonder contract te kopen.Wie in de Apple- of AT&T-store een 3G iPhonewil aanschaffen, maar geen zin heeft om daar meteen een AT&T-contract bij af te sluiten kan dus alsnog een telefoon scoren.
De prijzen zijn echter fors: $599 voor de 8 GB-uitvoering en $699 voor de 16 GB-uitvoering. Het is niet geheel duidelijk of deze 3G iPhones ook met andere providers gebruikt kunnen worden, of dat er toch nog een simlock op zit. Wanneer de 3G iPhone zonder simlock verkocht zal worden, dan zijn deze bedragen wel goedkoper dan de prijs van een losse 3G iPhone in Nederland (€599 voor 8 GB, €689 voor 16 GB).

In Nederland heeft T-Mobile inmiddels verklapt dat de 3G iPhone ook in combinatie met normale T-Mobile-abonnementen verkocht mag worden. Dat betekent dus dat het ook mogelijk is goedkopere abonnementen af te sluiten en daar een iPhone bij te 'krijgen'. Wel zal er dan geen gebruik gemaakt kunnen worden van Visual Voicemail.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord