abonneren

iPhone en Intel P55 synchroniseren niet

Steeds meer iPhone-gebruikers klagen erover dat hun iPhone niet meer wil synchroniseren onder Windows 7. Ze krijgen een cryptische foutmelding: "error 0xE8000065". Al deze gebruikers hebben één ding gemeen: ze maken gebruik van een moederbord met Intel P55-chipset.Hoewel de meeste probleemmeldingen praten over een P55 Express-moederbord met Windows 7 64-bit zijn er ook een aantal gebruikers die problemen ondervinden met de 32-bit uitvoering van Windows 7.
Een duidelijke oplossing is er niet; sommige gebruikers hebben een pci-usb-kaart aangeschaft, andere gebruikers noteren succes na het wissen van iPodDevices.xml uit C:\Users username\AppData\Local\Apple Computer\iTunes of het uitschakelen van Bonjour of het inschakelen van bepaalde BIOS-opties. Gigabyte en Asus hebben al aangegeven het probleem te onderzoeken. Ook Microsoft is op de hoogte gesteld van het probleem en doet onderzoek naar de oorzaak.

The Register

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord