Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

iOS4-code verwijst naar nieuwe iPhone en iPad

De geruchten dat er begin volgend jaar al een nieuwe iPhone en iPad zullen verschijnen, worden ondersteund door de laatste bètaversie van iOS 4.1. In de code is namelijk te zien dat drie producten automatisch geactiveerd moeten worden door iTunes, de iPhone3,2, iPhone3,3 en iProd2,1.Dit soort code is vroeger wel vaker opgedoken in bètafirmware.
Het verwees dan naar een nieuwe iPhone (zoals iPhone2,1 voor de iPhone 3GS of iPhone3,1 voor de iPhone 4) of de iPad (iProd1,1). De code is nodig om testsamples van de nieuwe toestellen te kunnen gebruiken. Omdat de code al zo vroeg in de firmware verschijnt, lijkt het erop dat Apple zijn jaarlijkse iPhone- (en iPad-)cyclus gaat doorbreken. Volgens de geruchten komt Apple begin volgend jaar met een iPhone voor de Amerikaanse provider Verizon. Deze provider maakt geen gebruik van het gsm-netwerk, maar van het cdma-netwerk. Voor Europeanen zou een dergelijke iPhone niet interessant zijn. Toch bestaat er een mogelijkheid dat Apple een aantal verbeteringen doorvoert aan deze iPhone en dan ook meteen een verbeterde iPhone voor gsm-netwerken uitbrengt. Op deze manier zou Apple korte metten kunnen maken met het antenneprobleem.

iProd2,1 zou duiden op een volgende iPad. Er doen twee geruchten de ronde; de eerste is dat Apple met 7- en 9-inch iPads op de markt gaat komen. Omdat er maar sprake is van één nieuwe codenaam lijkt dit gerucht onwaarschijnlijk. Het andere gerucht is dat er een nieuwe iPad komt met camera aan de voorzijde (voor FaceTime) en een Retina Display. Dit lijkt aannemelijker, maar het blijft de vraag of Apple hier in januari al mee komt of dat het netjes wacht tot april, een jaar na introductie van de eerste iPad.

iPhoneClub

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 30 november

donderdag 09 november

Laatste reactie