abonneren

Iomega gaat nauw samenwerken met Mozy

Nu Iomega deel uitmaakt van EMC komt de nadruk steeds meer te liggen op het backuppen van gegevens. Eén van de pijlers is EMC's MozyHome-dienst om gegevens online op te slaan. MozyHome is nu geïntegreerd in de Retrospect Backup-software die voorheen met drives werd gebundeld.De nieuwe softwarebundel maakt het mogelijk om bestanden niet alleen naar lokale drives te backuppen, maar ook naar online drives. Dat is uiterst handig wanneer er een brand uitbreekt en ook de lokale backups het niet overleven.
De Iomega MozyHome-bundel staat het gebruikers toe om 2 GB aan gegevens gratis op te slaan via het internet. Voor $4.95 per maand wordt de limiet opgeheven. De gegevens worden opgeslagen in de datacenters van EMC. MozyHome wordt standaard meegeleverd met nieuwe drives, huidige bezitters van Iomega-drives kunnen het programma zelf downloaden.

MozyHome werkt samen met alle moderne Windows-versies en Mac OS X 10.4 of later. MozyHome is op het Windows-platform al geïntegreerd in Retrospect Backup, op de Mac moet het nog los geïnstalleerd worden.

Digital Trends

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie