Introductiestunt, gratis Windows 7 in Zevenhuizen

Het Groningse dorp Zevenhuizen is door Microsoft uitgekozen voor een introductiestunt van Windows 7. In het dorp zullen 777 gratis versies van Windows 7 worden uitgedeeld aan de bewoners.De gelukkigen krijgen Windows 7 ook eerder. Op 17 oktober zullen tijdens een feestje de eerste bewoners overgaan op Windows 7.

Op de website Digitaal dorp 7Huizen staat deze actie als volgt aangekondigd: "Eerlijk is eerlijk, wie heeft nu meer recht op het eerste gebruik van het nieuwe Windows 7 dan de bewoners van Zevenhuizen? Daarom krijg je Windows 7 nu gratis van ons en kun je het zelf proberen en ervaren. Zonder problemen of verstand van techniek. Want we helpen je als je dat wilt ook met de installatie op je PC. Eventueel bij je thuis op een afgesproken dag en tijd. En deze actie is in Nederland alleen en exclusief voor Zevenhuizen!"

Microsoft helpt desgewenst thuis bij het installeren van Windows 7 op de pc. Deze actie geldt alleen voor bewoners van het dorp Zevenhuizen in de gemeente Leek in Groningen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: